Slå av eller på Begrenset innhold-modus

Før du begynner: Begrenset innhold-modus angis på nettleser- eller enhetsnivå, så du må slå den på for hver nettleser du bruker. Hvis nettleseren støtter flere profiler, må du slå den på i hver profil.

Nåværende versjon for datamaskiner

Slå på eller av Begrenset innhold-modus

1. Gå til kontoikonet

2. Klikk på Begrenset innhold-modus.

3. Slå modusen av eller på i dialogboksen som vises.

Er du fremdeles i Begrenset innhold-modus selv etter at du har prøvd å slå av funksjonen?

Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavnet og passordet ditt, kan du ta kontakt med systemadministratoren din for å få hjelp.

Eldre versjon for datamaskiner

Slå på eller av Begrenset innhold-modus

1. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på rullegardinmenyen for Begrenset innhold-modus.
  2. Velg Av eller .
  3. Klikk på Lagre.

Når Begrenset innhold-modus først er slått på, forblir den påslått uansett om du er logget på eller ikke (og uansett om noen andre logger på med en annen YouTube-konto). Sørg for å logge av kontoen du brukte til å slå på Begrenset innhold-modus, slik at andre som bruker datamaskinen, ikke kan endre på innstillingen.

Lås eller lås opp Begrenset innhold-modus

Lås Begrenset innhold-modus

1. Logg på YouTube.
  2. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på rullegardinmenyen for Begrenset innhold-modus.
  3. Velg Lås Begrenset innhold-modus i denne nettleseren.
  4. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.

Lås opp Begrenset innhold-modus

1. Logg på YouTube.
  2. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på Lås opp Begrenset innhold-modus i denne nettleseren.
  3. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.
  4. Rull helt ned på siden, og velg Av.
  5. Klikk på Lagre.

Er du fremdeles i Begrenset innhold-modus selv etter at du har prøvd å slå av funksjonen?

Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavnet og passordet ditt, kan du ta kontakt med systemadministratoren din for å få hjelp.

Begrenset innhold-modus er en valgfri innstilling du kan slå på hvis du vil filtrere vekk innhold for voksne som du selv ikke ønsker å se, eller som du ikke ønsker at andre i familien skal se.

Vi bruker mange signaler, som videotitler, beskrivelser, metadata, aldersbegrensninger og kontroller av samsvar med retningslinjene for brukere, for å identifisere og filtrere vekk innhold for voksne. Begrenset innhold-modus er tilgjengelig på alle språk, men kvaliteten kan variere på grunn av kulturelle forskjeller.

Når Begrenset innhold-modus er slått på, kan du ikke se videokommentarer.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

På datamaskiner i biblioteker, universiteter og andre offentlige institusjoner kan Begrenset innhold-modus være slått på av systemadministratoren. Hvis du bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin og ikke får slått av Begrenset innhold-modus, kan du kontakte systemadministratoren.