Rajoitetun tilan vaihtaminen päälle tai pois

Rajoitettu tila on valinnainen asetus YouTubessa. Sen avulla voit suodattaa pois vain aikuisille tarkoitetun sisällön, jota et itse halua nähdä tai jota et halua muiden laitteitasi käyttävien näkevän.

Näin vaihdat rajoitetun tilan päälle tai pois

1. Klikkaa profiilikuvaasi .
  2. Valitse Rajoitettu tila.
  3. Laita Aktivoi rajoitettu tila ‑asetus päälle tai pois päältä oikeaan yläkulmaan avautuvasta ikkunasta.

Näin ratkaiset ongelmat rajoitetun tilan pois laittamisessa

Järjestelmänvalvoja on voinut laittaa rajoitetun tilan päälle kirjastojen, yliopistojen ja muiden julkisten tilojen tietokoneissa. Jos olet lisännyt käyttäjätunnuksesi ja salasanasi etkä pysty ottamaan rajoitettua tilaa pois päältä, pyydä apua järjestelmänvalvojalta.

Näin määrität rajoitetun tilan perheelle

Jos käytät Family Link ‑sovellusta, voit laittaa rajoitetun tilan päälle lapsesi tilille. Tämän voi tehdä sovelluksen asetuksissa. Kun rajoitettu tila on päällä Family Link ‑sovelluksessa, lapsesi ei voi muuttaa rajoitetun tilan asetuksia millään laitteella, johon hän on kirjautunut.

Lisätietoja rajoitetusta tilasta

Vain aikuisille tarkoitetun sisällön tunnistus perustuu erilaisiin suodatuskeinoihin, kuten videon nimeen, kuvaukseen ja sisällönkuvaustietoihin, yhteisön sääntöihin pohjautuviin tarkastuksiin ja ikärajoituksiin. Rajoitettu tila on saatavilla kaikilla kielillä, mutta kulttuurierojen vuoksi toiminnon tehokkuus voi vaihdella. Kun rajoitettu tila on päällä, et näe kommentteja katsomissasi videoissa.

Rajoitettu tila toimii selain- tai laitetasolla, joten se on laitettava päälle erikseen jokaisessa selaimessa. Jos selaimessa on käytössä useita profiileja, rajoitettu tila on laitettava päälle jokaisessa profiilissa.

Assistant-kaiuttimet ja Smart Display ‑laitteet

1. Avaa mobiililaitteen Koti-sovellus.
  2. Napauta muokattavaa kaiutinta tai Smart Display ‑laitetta.
  3. Napauta Asetukset.
  4. Napauta Ilmoitukset ja digitaalinen hyvinvointi.
  5. Napauta YouTube-asetukset.
  6. Smart Display ‑laitteilla rajoitetun tilan asetuksia voi hallita kahdella tavalla:
    1. Voit laittaa rajoitetun tilan päälle tai pois omalla tililläsi.
    2. Voit laittaa rajoitetun tilan päälle tai pois päältä kaikkien käyttäjien tileillä (kuka tahansa laitteen ylläpitäjä voi tehdä tämän).

Huom. Rajoitettu tila valitaan laitetasolla.