Deaktiver eller aktivér Begrænset tilstand

Begrænset tilstand er en valgfri indstilling, som du kan bruge på YouTube til at blokere indhold, der muligvis er uegnet for børn, og som du helst ikke vil se eller have, at andre, der bruger din enhed, kan se.

Slå Begrænset tilstand til eller fra

1. Klik på dit profilbillede  .

2. Klik på Begrænset tilstand.

3. I dialogboksen, der vises, kan du slå Begrænset tilstand til eller fra.

Problemer med at deaktivere Begrænset tilstand

Begrænset tilstand er muligvis aktiveret på computere på biblioteker, universiteter og andre offentlige institutioner af systemadministratoren. Hvis du har angivet dit brugernavn og din adgangskode, og Begrænset tilstand fortsat er slået til, kan du prøve at kontakte din systemadministrator for at få yderligere hjælp.

Administrer Begrænset tilstand for din familie

Hvis du som forælder bruger Family Link-appen, kan du slå Begrænset tilstand til for dit barns konto i appens indstillinger. Når du har slået Begrænset tilstand til for dit barns konto via Family Link, kan barnet ikke ændre indstillingen fra nogen af de enheder, det er logget ind på.

Flere oplysninger om Begrænset tilstand

Vi bruger en lang række elementer til at identificere og bortfiltrere indhold, der er uegnet for børn. Det kan f.eks. være videotitel, beskrivelse, metadata, aldersbegrænsninger og gennemgange i forbindelse med overholdelse af retningslinjerne for fællesskabet. Begrænset tilstand er tilgængelig på alle sprog, men kvaliteten kan variere på grund af kulturelle forskelle og standarder.  Når Begrænset tilstand er aktiveret, kan du ikke se kommentarer til de videoer, du ser.

Begrænset tilstand fungerer på browser- eller enhedsniveau. Det betyder, at du skal slå tilstanden til for hver af de browsere, du bruger. Hvis din browser understøtter flere profiler, skal du aktivere funktionen for hver af profilerne.