Activar o desactivar el mode restringit

El mode restringit és una opció de configuració opcional que pots utilitzar a YouTube. Aquesta funció pot ajudar-te a descartar contingut potencialment no apte per a menors que preferiries no veure o que no vols que vegin altres persones que utilitzen el teu dispositiu.

Activar o desactivar el mode restringit

1. Fes clic a la teva foto de perfil .
  2. Fes clic a Mode restringit.
  3. Al quadre que es mostra a la part superior dreta, fes clic a Activa el mode restringit per activar-lo o desactivar-lo.

Problemes a l'hora de desactivar el mode restringit

En ordinadors de biblioteques, universitats i altres institucions públiques és probable que l'administrador del sistema hagi activat el mode restringit. Si has introduït el nom d'usuari i la contrasenya, i el mode restringit continua activat, contacta amb l'administrador del sistema per obtenir més ajuda.

Controlar el mode restringit per a la família

Si ets un pare o una mare i utilitzes l'aplicació Family Link, pots activar el mode restringit per al compte del teu fill. Pots fer-ho a la configuració de l'aplicació. Un cop hagis activat el mode restringit mitjançant Family Link, el teu fill no podrà canviar la configuració d'aquest mode en cap dels dispositius amb la sessió iniciada.

Més informació sobre el mode restringit

Ens basem en diversos senyals, com ara les metadades, les descripcions o els títols dels vídeos, les revisions de les directrius de la comunitat i les restriccions d'edat, per identificar i descartar contingut potencialment no apte per a menors. El mode restringit està disponible en tots els idiomes, però la qualitat pot variar a causa de les diferències en les normes i les sensibilitats culturals. Quan el mode restringit estigui activat, no podràs veure els comentaris en els vídeos que miris.

El mode restringit s'activa al navegador o al dispositiu; per tant, caldrà que l'activis en tots els navegadors que facis servir. Si un navegador admet diversos perfils, hauràs d'activar aquest mode per a cada perfil.

Pantalles intel·ligents i altaveus amb l'Assistent integrat

1. Obre l'aplicació Home al dispositiu mòbil.
  2. Toca l'altaveu o la pantalla intel·ligent que vols modificar.
  3. Toca Configuració.
  4. Toca Notificacions i benestar digital.
  5. Toca Configuració de YouTube.
  6. Hi ha dues maneres de controlar la configuració del mode restringit a la pantalla intel·ligent:
    1. Pots activar o desactivar el mode restringit per a tu.
    2. Pots activar o desactivar el mode restringit per a la resta d'usuaris (qualsevol gestor de dispositius pot definir-ho).

Nota: el mode restringit es defineix al nivell de dispositiu.