Activar o desactivar el mode restringit

El mode restringit és una opció de configuració opcional de YouTube que pots fer servir per descartar contingut potencialment no apte per a menors que preferiries no veure o que no vols que vegin altres persones que utilitzen el teu dispositiu.

Activar o desactivar el mode restringit

Aplicació d'iOS

1. A la part superior dreta, toca la foto de perfil.
  2. Toca Configuració.
  3. Toca Filtre de mode restringit.
  4. Activa o desactiva el mode restringit:
    • No filtris: mode restringit desactivat.
    • Estricte: mode restringit activat.

Lloc web per a mòbils

1. A la part superior dreta, toca Més Menú Més.
  2. Toca Configuració.
  3. Toca Mode restringit per activar-lo o desactivar-lo.

Problemes per desactivar el mode restringit

En ordinadors de biblioteques, universitats i altres institucions públiques és probable que l'administrador del sistema hagi activat el mode restringit. Si fas servir un ordinador públic i no pots desactivar el mode restringit, contacta amb l'administrador del sistema.

Controlar el mode restringit per a la família

Si ets un pare o una mare i utilitzes l'aplicació Family Link, pots accedir a la configuració de l'aplicació i activar el mode restringit per al compte del teu fill. D'aquesta manera, el teu fill no podrà canviar la configuració del mode restringit en cap dels dispositius en què hagi iniciat la sessió.

Més informació sobre el mode restringit

Ens basem en diversos senyals, com ara les metadades, les descripcions o els títols dels vídeos, les revisions de les directrius de la comunitat i les restriccions d'edat, per identificar i descartar contingut potencialment no apte per a menors. El mode restringit està disponible en tots els idiomes, però la qualitat pot variar per les diferències en els estàndards i les sensibilitats culturals.  Quan el mode restringit estigui activat, no podràs veure els comentaris dels vídeos que miris.

El mode restringit s'activa al navegador o al dispositiu; per tant, caldrà que l'activis en tots els navegadors que facis servir. Si un navegador admet diversos perfils, hauràs d'activar-lo per a cada perfil.