Activar o desactivar el mode restringit

Abans de començar: el mode restringit s'activa al navegador o al dispositiu, per tant, cal que l'activis a tots els navegadors que facis servir. Si un navegador admet diversos perfils, hauràs d'activar-lo per a cada perfil.

Si no pots seguir aquestes instruccions, és probable que estiguis utilitzant la versió antiga de YouTube. Si estàs utilitzant un navegador més recent, actualitza YouTube a la versió actual.

Activar o desactivar el mode restringit

1. Ves a la icona del compte

2. Fes clic a Mode restringit.

3. Al quadre de diàleg que s'hi mostra, activa o desactiva el mode restringit.

El mode restringit continua activat tot i haver intentat desactivar-lo?

Si has introduït el nom d'usuari i la contrasenya i el mode restringit continua activat, contacta amb l'administrador del sistema per obtenir ajuda.

El mode restringit és una opció de configuració opcional que pots fer servir per detectar i descartar contingut potencialment no recomanat per a menors d'edat que preferiries no veure i que tampoc no vols que vegin familiars teus a YouTube.

Ens basem en diversos senyals —com ara les metadades, les descripcions o els títols dels vídeos, les revisions de les Directrius de la comunitat i les restriccions d'edat— per identificar i descartar contingut potencialment no recomanat per a menors d'edat. El mode restringit està disponible en tots els idiomes, però la qualitat pot variar per les diferències en els estàndards i les sensibilitats culturals.

Quan el mode restringit estigui activat, no podràs veure els comentaris dels vídeos que miris.

Activar o desactivar el mode restringit

En ordinadors de biblioteques, universitats i altres institucions públiques és probable que l'administrador del sistema hagi activat el mode restringit. Si fas servir un ordinador públic i no pots desactivar el mode restringit, contacta amb l'administrador del sistema.
Ha resultat útil aquest article?