Skakel Beperkmodus aan of af in YouTube

Beperkmodus is ’n opsionele instelling wat jy in YouTube kan gebruik. Hierdie kenmerk help jou om inhoud te sif wat potensieel vir volwassenes is en wat jy of ander wat jou toestelle gebruik, dalk verkies om nie te sien nie.

Beperkmodus is moontlik deur ’n netwerkadministrateur aangeskakel op rekenaars in biblioteke, universiteite en ander privaat instellings.

Let wel: Om Beperkmodus aan te skakel, is nie dieselfde as om ’n ouderdomsbeperking op ’n video te plaas nie. Kry meer inligting oor inhoud met ouderdomsbeperkings.

How to turn Restricted Mode on and off

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Skakel Beperkmodus aan of af

1. Meld by jou rekening aan.
  2. Klik bo regs op jou profielfoto .
  3. Klik aan die onderkant op Beperkmodus.
  4. Klik in die kassie wat regs bo oopmaak op Aktiveer Beperkmodus om Beperkmodus aan of af te skakel.

Foutspoor probleme met die afskakeling van Beperkmodus

As jy jou gebruikernaam en wagwoord ingevoer het en Beperkmodus bly aan, kan jy jou instellings op YouTube se inhoudbeperkingsbladsy nagaan vir meer inligting. Die nutsding sal bepaal of ’n administrateur hierdie beperkings opgestel het en of hulle op jou persoonlike rekening is. ’n Regmerkie sal langs die relevante beperking gewys word. As meer hulp nodig is, sal die nutsding jou na die volgende stap vir foutsporing lei.

Let wel: Sommige mobielenetwerkverskaffers bied inhoudfilters aan. Hierdie filters beperk die soort webinhoud waartoe jy toegang kan kry wanneer jou toestel aan hul mobiele netwerk gekoppel is. Besoek YouTube se inhoudbeperkingsbladsy om te sien of jy enige netwerk- of rekeningvlakbeperkings het. ’n Regmerkie sal langs die relevante beperking gewys word en die teks onder dit sal die beperkingsvlak aandui. As jou DNS-beperkings aan is en die vlak is op “matig” of “streng” gestel, is inhoudfiltering vir jou aangeskakel. Probeer jou mobielenetwerkverskaffer kontak om uit te vind hoe om hierdie instelling te bestuur of af te skakel.

Beheer Beperkmodus vir jou gesin

As jy ’n ouer is wat die Family Link-app gebruik, kan jy Beperkmodus vir jou kind se rekening aanskakel as hulle nie vir ’n ervaring onder toesig op YouTube kwalifiseer nie. Vind uit hoe om Beperkmodus in die Family Link-app se instellings aan te skakel.

As Beperkmodus in Family Link aangeskakel is, kan jou kind nie die Beperkmodus-instellings verander op enige toestel waarop hulle aangemeld is nie.

Let wel: Jy kan nie Beperkmodus vir jou kind opstel as hulle:

Kom meer te wete oor Beperkmodus

• Ons kan seine soos videotitel, -beskrywing, -metadata, gemeenskapsriglyne-kontrolerings en ouderdomsbeperkings gebruik om inhoud wat potensieel vir volwassenes is, te identifiseer en uit te filtreer.
  • Beperkmodus is vir elke taal beskikbaar, maar weens verskille in kulturele norme en sensitiwiteite, kan die gehalte verskil.
  • As Beperkmodus aangeskakel is, kan jy nie opmerkings lees op die video’s wat jy kyk nie.
  • Beperkmodus werk op die blaaier- of toestelvlak, en daarom moet jy dit aanskakel vir elke blaaier wat jy gebruik. As jou blaaier of toestel veelvuldige profiele ondersteun, moet jy hierdie modus vir elke profiel aanskakel.
  • Skeppers: Kom meer te wete oor hoe Beperkmodus jou inhoud raak.

Assistent-luidsprekers en -slimskerms

1. Maak die Home-app op jou mobiele toestel oop.
  2. Tik op die luidspreker of slimskerm wat jy wil wysig.
  3. Tik op Instellings.
  4. Tik op Kennisgewings en Digitale Welstand.
  5. Tik op YouTube-instellings.
  6. Daar is twee maniere waarop jy Beperkmodus-instellings vir jou slimskerm kan beheer:
    1. Jy kan Beperkmodus vir jouself aan- of afskakel, en
    2. As jy ’n toestelbestuurder is, kan jy Beperkmodus vir alle ander gebruikers aan of afskakel.
Let wel: Beperkmodus word op toestelvlak gestel. Gaan jou Beperkmodus-instellings na as inhoud nie deur jou toestel speel nie.