Slå av eller på Begrenset innhold-modus

Før du begynner: Begrenset innhold-modus angis på nettleser- eller enhetsnivå, så du må slå den på for hver nettleser du bruker. Hvis nettleseren støtter flere profiler, må du slå den på i hver profil.

Hvis du ikke klarer å følge denne veiledningen, bruker du mest sannsynlig en gammel versjon av YouTube. Hvis du bruker en nyere nettleser, må du oppdatere til den nyeste versjonen av YouTube.

Nåværende versjon for datamaskiner

Slå på eller av Begrenset innhold-modus

1. Gå til kontoikonet

2. Klikk på Begrenset innhold-modus.

3. Slå modusen av eller på i dialogboksen som vises.

Er du fremdeles i Begrenset innhold-modus selv etter at du har prøvd å slå av funksjonen?

Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavnet og passordet ditt, kan du ta kontakt med systemadministratoren din for å få hjelp.

Eldre versjon for datamaskiner

Slå på eller av Begrenset innhold-modus

1. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på rullegardinmenyen for Begrenset innhold-modus.
  2. Velg Av eller .
  3. Klikk på Lagre.

Når Begrenset innhold-modus først er slått på, forblir den påslått uansett om du er logget på eller ikke (og uansett om noen andre logger på med en annen YouTube-konto). Sørg for å logge av kontoen du brukte til å slå på Begrenset innhold-modus, slik at andre som bruker datamaskinen, ikke kan endre på innstillingen.

Lås eller lås opp Begrenset innhold-modus

Lås Begrenset innhold-modus

1. Logg på YouTube.
  2. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på rullegardinmenyen for Begrenset innhold-modus.
  3. Velg Lås Begrenset innhold-modus i denne nettleseren.
  4. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.

Lås opp Begrenset innhold-modus

1. Logg på YouTube.
  2. Rull helt ned på en hvilken som helst YouTube-side, og klikk på Lås opp Begrenset innhold-modus i denne nettleseren.
  3. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det.
  4. Rull helt ned på siden, og velg Av.
  5. Klikk på Lagre.

Er du fremdeles i Begrenset innhold-modus selv etter at du har prøvd å slå av funksjonen?

Hvis Begrenset innhold-modus fortsatt er på selv om du har oppgitt brukernavnet og passordet ditt, kan du ta kontakt med systemadministratoren din for å få hjelp.

Begrenset innhold-modus er en valgfri innstilling du kan slå på hvis du vil filtrere vekk innhold for voksne som du selv ikke ønsker å se, eller som du ikke ønsker at andre i familien skal se.

Vi bruker mange signaler, som videotitler, beskrivelser, metadata, aldersbegrensninger og kontroller av samsvar med retningslinjene for brukere, for å identifisere og filtrere vekk innhold for voksne. Begrenset innhold-modus er tilgjengelig på alle språk, men kvaliteten kan variere på grunn av kulturelle forskjeller.

Når Begrenset innhold-modus er slått på, kan du ikke se videokommentarer.

Slå Begrenset innhold-modus av eller på

På datamaskiner i biblioteker, universiteter og andre offentlige institusjoner kan Begrenset innhold-modus være slått på av systemadministratoren. Hvis du bruker en offentlig tilgjengelig datamaskin og ikke får slått av Begrenset innhold-modus, kan du kontakte systemadministratoren.