Hoekom daar ’n betaling-terughouding in jou AdSense-rekening is

Jou betalings kan om die volgende redes teruggehou word:

Spring na: Belasting | Betalings | Voldoening

Tax Belasting

Rededo this Wat om na te gaando this Hoe om te verwyder
Jy het nie jou belastinginligting ingedien nie. Is jou betalingadres in ’n land waarvoor Google van jou kan vereis om sekere belastinginligting te verskaf? Dien jou belastinginligting by Google in.

payments Betalings

Rededo this Wat om na te gaando this Hoe om te verwyder
Jy het nie jou identiteit geverifieer nie. Het jy die vereiste dokumente by Google ingedien?

Verifieer jou identiteit.

Jy het nie jou posadres geverifieer nie. Het jy ’n persoonlike identifikasienommer (PIN) in die pos ontvang? Voer jou PIN in om jou betalingadres te verifieer.
Jy het nie ’n betaalmetode opgestel nie. Het jou verdienste die betaalmetodekiesdrempel bereik? Stel jou betaalmetode op.
Jy het nie ’n self-terughouding verwyder nie. Het jy gekies om jou AdSense-betalings te onderbreek? Verwyder die self-terughouding om weer betalings te begin ontvang.
Let wel: Jy sal dalk ook betaling-terughoudings vir sekere ander betalingverwante kwessies kry. Jy sal ’n opletberig op jou Betalings-bladsy opmerk as jou betalings teruggehou word. Klik die opletberig om uit te vind watter stappe jy moet volg om die terughouding te verwyder en vir betaling te kwalifiseer.

policy Voldoening

Rededo this Wat om na te gaando this Hoe om te verwyder
Jy het ’n voldoeningterughouding in jou rekening.

Jy moet sekere inligting vir ons Payments-span gee om jou identiteit te bevestig voordat jou betaling gedoen kan word.

Is daar ’n opletberig op jou Google-betalingsentrum?

Het jy ’n versoek van die Google Payments-span af ontvang waarin jy gevra word om jou persoonlike inligting te verifieer?

Gaan na jou Google-betalingsentrum en volg die stappe in die opletberig.
Jou rekening word tans hersien vir voldoening aan die AdSense-programbeleide.

Alle rekeninge word vir beleidvoldoening en ongeldige aktiwiteit gemonitor. Soms sal jou betalings tydelik teruggehou word terwyl jou rekening ondersoek word.

Is daar ’n opletberig op jou Betalings-bladsy? Jy hoef niks te doen nie. Hierdie terughouding sal aan die einde van die ondersoek outomaties verwyder word as jou rekening aan die beleid voldoen en jou verkeer geldig is.