Knyt dit brandede indhold til en annoncør

Hvis du har indgået et partnerskab med en annoncør om en kampagne med brandet indhold, kan annoncøren nu sende en anmodning om at knytte indhold fra kampagnen til vedkommendes Google Ads-konto. Hvis du accepterer anmodningen, kan annoncørerne se indholdets effektivitetsmetrics i Google Ads. YouTube giver også annoncøren (og eventuelle andre parter, der er knyttet til annoncørens Google Ads-konto) mulighed for at målrette annoncer mod seere af din YouTube-video i det omfang, det er tilladt via Google Ads-platforme.

Hvis du knytter dit brandede indhold til annoncøren, kan du:

• Administrere partnerskaber med brands
  • Dele metrics for organiske videoer
  • Øge sandsynligheden for, at annoncørerne promoverer dit indhold

De fleste tilknytningsanmodninger kommer fra annoncører, som du har samarbejdet med tidligere, men du får muligvis anmodninger fra brands, du ikke har indgået et partnerskab med. Det er helt op til dig, om du vil acceptere en annoncørs tilknytningsanmodning, uanset om du har samarbejdet med dem eller ej. Du bør altid gøre, hvad der er bedst for din kanal.

Hvis du accepterer anmodningen, skal du huske, at du skal give tilstrækkelige rettigheder til annoncøren, så vedkommende kan bruge din video i sine annoncer. Husk også, at YouTube ikke er involveret i den aftale. Sørg for, at du forstår vilkårene i alle de aftaler, du indgår med en annoncør.

Acceptér en tilknytningsanmodning

Når en annoncør vil knytte dit indhold til sin Google Ads-konto, giver vi dig besked via mail og notifikationer i YouTube og YouTube Studio. Du kan gennemgå og svare på anmodninger i YouTube Studio, i YouTube Studio-mobilappen og i YouTube-mobilappen.

Hvis du klikker på linket i din mail, bliver du ført direkte til siden "Brandtilknytningsanmodning", hvor du kan tilknytte din video eller afvise anmodningen.

Du kan også gennemgå og svare på anmodninger i YouTube Studio:

1. Gå til YouTube Studio på en computer.
  2. Klik på Indhold i menuen til venstre.
  3. Find den relevante video, og klik på Oplysninger ud for videoens miniaturebillede.
  4. Klik på GENNEMGÅ TILKNYTNINGSANMODNING ud for annoncøren i sektionen "Brandtilknytning".
  5. Vælg, om du vil tilknytte din video eller afvise anmodningen.

Fjern tilknytningen af dit indhold

Du eller annoncøren kan til enhver tid fjerne tilknytningen af en tilknyttet video. Hvis du vil fjerne en videos tilknytning til en annoncør, skal du gå til sektionen "Brandtilknytning" for din video og vælge FJERN TILKNYTNING ud for annoncøren.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe gælder tilknytningsanmodninger?

Selvom tilknytningsanmodninger for videoer ikke udløber efter et bestemt tidsrum, kan annoncøren tilbagekalde en afventende tilknytningsanmodning. Du kan også til enhver tid fjerne tilknytningen af videoen. Hvis du fjerner tilknytningen af dit indhold, fjernes annoncørens:
  • Adgang til indholdets effektivitetsmetrics
  • Mulighed for at målrette annoncer mod seere af det tilknyttede indhold
Hvis den video, du anmodede om, slettes eller markeres som privat, udløber anmodningen om tilknytning.

Hvis en annoncør allerede bruger mine videoer i sin annoncering, skal jeg så knytte mit brandede indhold til annoncørens Google Ads-konto?

Det er ikke et krav, at annoncører skal knytte deres konto til dit indhold for at kunne vise annoncer, men vi anbefaler, at du knytter dit brandede indhold til deres konto. Tilknytning hjælper dig med at administrere dine brandpartnerskaber mere effektivt og giver annoncøren mulighed for at se den organiske effektivitet for videoen. Derudover kan du begrænse adgangen til din kanals indhold ved kun at tilknytte en individuel video.