Om tredjepartspartnerne våre

YouTube samarbeider med flere tredjepartspartnere for å levere brukerstøtte og tjenester til skapere som er med i YouTubes partnerprogram.

Viktig: Du må alltid kontrollere identiteten til personer eller enheter som hevder å opptre på vegne av YouTube. Du kan gjøre dette ved å be dem om å sende deg en e-post, slik at du kan bekrefte identifikasjonen deres. YouTube-representanter har alltid e-postadresser som slutter med @google.com.

Her er en liste over noen av organisasjonene vi samarbeider med:

• Accenture
  • Cognizant
  • Concentrix
  • Tech Mahindra
  • Teleperformance