Tietoja kolmantena osapuolena toimivista kumppaneista

YouTube tekee yhteistyötä useiden kolmannen osapuolen kumppanien kanssa tarjotakseen tukea ja palveluita YouTube-kumppaniohjelmaan kuuluville sisällöntuottajille.

Tärkeää: Varmista aina, että sellainen henkilö tai yhteisö, joka väittää toimivansa YouTuben puolesta, on todella YouTuben edustaja. Tämä onnistuu pyytämällä lähettämään sinulle sähköpostiviestin. YouTuben edustajien sähköpostiosoitteen loppuosa on aina @google.com.

Tässä on joitakin organisaatioita, joiden kanssa teemme yhteistyötä:

• Accenture
  • Cognizant
  • Concentrix
  • Tech Mahindra
  • Teleperformance