Om vores tredjepartspartnere

YouTube samarbejder med flere tredjepartspartnere om at levere relateret support og tjenester til youtubere i YouTubes partnerprogram.

Vigtigt! Sørg altid for at være omhyggelig med at tjekke, at personer eller juridiske enheder, der hævder at handle på vegne af YouTube, rent faktisk er dem, de giver sig ud for at være. Det kan du gøre ved at bede den pågældende om at sende dig en mail, så du kan verificere vedkommendes identitet. YouTube-repræsentanter har altid en mailadresse, der slutter med @google.com.

Her er en liste over nogle af de organisationer, vi samarbejder med:

• Accenture
  • Cognizant
  • Concentrix
  • Tech Mahindra
  • Teleperformance