Arribar als llindars d'ingressos de YouTube per als pagaments

Formes part del Programa per a partners de YouTube (YPP) i has continuat creant contingut interessant i augmentant el teu públic. Ara, potser et preguntes: "Quan rebré els pagaments?" Hi ha unes quantes fites d'ingressos anomenades "llindars" que has de complir per poder rebre pagaments.

Aquests llindars d'ingressos són els següents:

1. Llindar d'informació fiscal
  2. Llindar de verificació
  3. Llindar de selecció de la forma de pagament
  4. Llindar de pagament
  5. Llindar de cancel·lació

Els llindars d'ingressos varien segons la moneda de l'informe que figura al teu compte d'AdSense per a YouTube. Quan arribis a aquests llindars, has de prendre certes mesures per assegurar-te que reps els pagaments. Pots veure el valor de tots els llindars d'ingressos a la taula següent.

1. Llindar d'informació fiscal

Si ets un creador de l'YPP, has arribat al llindar d'informació fiscal i has d'enviar-la, independentment de la teva ubicació.

Google té l'obligació de recollir la informació fiscal dels creadors de l'YPP. En cas que s'apliquin deduccions fiscals, Google retindrà impostos sobre els guanys de YouTube obtinguts d'espectadors dels EUA. Si no comparteixes la teva informació fiscal, és possible que Google hagi d'aplicar una deducció de fins al 24 % del total dels guanys que has obtingut a tot el món.

Revisa el llindar d'informació fiscal de la teva moneda i obtén informació sobre com pots enviar la informació fiscal a Google.

2. Llindar de verificació

Quan els teus guanys de YouTube arribin al llindar de verificació, cal que facis el següent:

Si tens comptes de pagaments diferents per a AdSense i AdSense per a YouTube, hauràs de verificar la informació quan un dels comptes arribi al llindar de verificació. Només ho hauràs de fer una vegada.

Cerca el llindar de verificació de la teva moneda.

3. Llindar de selecció de la forma de pagament

Quan els guanys arribin al llindar de selecció de la forma de pagament, podràs triar com vols rebre els diners. Les formes de pagament disponibles dependran de la teva adreça de pagament. Obtén informació sobre com pots configurar la forma de pagament.

Si tens comptes de pagaments diferents per a AdSense i AdSense per a YouTube, hauràs de seleccionar una forma de pagament per a cada compte quan arribi al llindar.

Cerca el llindar de selecció de la forma de pagament de la teva moneda.

4. Llindar de pagament

Quan els guanys arribin al llindar de pagament, rebràs els pagaments sempre que el teu compte no tingui cap retenció i compleixis el següent:

Si tens un únic canal associat al teu compte d'AdSense per a YouTube, pots veure els pagaments a l'aplicació mòbil YouTube Studio. Consulta quan hauries de rebre el pagament.

Si tens comptes de pagaments diferents per a AdSense i AdSense per a YouTube, cadascun haurà d'arribar al llindar de pagament per poder rebre els pagaments.

Cerca el llindar de pagament de la teva moneda.

5. Llindar de cancel·lació

Si decideixes tancar el teu compte d'AdSense per a YouTube i el saldo és superior al llindar de cancel·lació, rebràs un pagament final. Un cop el tanquis, rebràs el pagament en un termini d'aproximadament 90 dies després de final de mes, sempre que:

• No tinguis cap retenció.
  • Hagis completat tots els passos per rebre el pagament abans de tancar el compte.

Valors dels llindars per moneda

Llindar d'informació fiscal Llindar de verificació Llindar de selecció de la forma de pagament Llindar de pagament Llindar
de cancel·lació
Dòlar dels Estats Units (USD) 0 $ 10 $ 10 $ 100 $ 10 $
Dòlar australià (AUD) N/A Equivalent a 10 $ 15 AUD 100 AUD 15 AUD
Dòlar canadenc (CAD) 0 CAD Equivalent a 10 $ 10 CAD 100 CAD 10 CAD
Peso xilè (CLP) N/A Equivalent a 10 $ 6.000 CLP 60.000 CLP 6.000 CLP
Corona txeca (CZK) N/A Equivalent a 10 $ 200 CZK 2.000 CZK 200 CZK
Corona danesa (DKK) N/A Equivalent a 10 $ 60 DKK 600 NOK 60 DKK
Euro (EUR) N/A Equivalent a 10 $ 10 € 70 € 10 €
Lliura esterlina (GBP) N/A Equivalent a 10 $ 10 £ 60 £ 10 £
Dòlar de Hong Kong (HKD) N/A Equivalent a 10 $ 100 HK$ 800 HK$ 100 HK$
Fòrint (HUF) N/A Equivalent a 10 $ 2.000 HUF 20.000 HUF 2.000 HUF
Rupia indonèsia (IDR) N/A Equivalent a 10 $ 130.000 IDR 1.300.000 IDR 130.000 IDR
Xéquel israelià (ILR) N/A Equivalent a 10 $ 40 ILR 400 ILR 40 ILR
Ien (JPY) N/A Equivalent a 10 $ 1.000 ¥ 8.000 ¥ 1.000 ¥
Dinar jordà (JOD) N/A Equivalent a 10 $ 7 JOD 70 JOD 7 JOD
Peso mexicà (MXN) 0 MXN Equivalent a 10 $ 120 MXN 1.200 MXN 120 MXN
Dírham marroquí (MAD) N/A Equivalent a 10 $ 80 MAD 800 MAD 80 MAD
Dòlar neozelandès (NZD) N/A Equivalent a 10 $ 15 NZ$ 130 NZ$ 15 NZ$
Corona noruega (NOK) N/A Equivalent a 10 $ 60 DKK 600 NOK 60 NOK
Sol (PEN) N/A Equivalent a 10 $ 30 PEN 300 PEN 30 PEN
Zloty (PLN) N/A Equivalent a 10 $ 30 PLN 300 PLN 30 PLN
Dòlar de Singapur (SGD) N/A Equivalent a 10 $ 15 SGD 150 SGD 15 SGD
Rand sud-africà (ZAR) N/A Equivalent a 10 $ 100 ZAR 1.000 ZAR 100 ZAR
Corona sueca (SEK) N/A Equivalent a 10 $ 70 SEK 700 SEK 70 SEK
Franc suís (CHF) N/A Equivalent a 10 $ 10 CHF 100 CHF 10 CHF
Dinar tunisià (TND) N/A Equivalent a 10 $ 20 TND 200 TND 20 TND
Lira turca (TRY) N/A Equivalent a 10 $ 20 TRY 200 TRY 20 TRY
Dírham dels Emirats Àrabs Units (AED) N/A Equivalent a 10 $ 35 AED 350 AED 35 AED
Peso uruguaià (UYU) N/A Equivalent a 10 $ 240 UYU 2.400 UYU 240 UYU