Mätverktyg för data och resultat på YouTube

Få åtkomst till statistik för att mäta resultaten för ditt innehåll med de verktyg som är mest användbara för kreatörer och innehållsägare. Läs om hur du kan använda data för att mäta resultat med Analytics på YouTube.

Få åtkomst till din statistik

Obs! Om du har flera konton ser du till att du är inloggad på det konto du vill hantera.

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. I menyn till vänster klickar du på Analytics.

Data för kreatörer

• YouTube Analytics: Som kreatör kan du använda YouTube Analytics för att förstå video- och kanalresultat bättre med hjälp av viktiga mätvärden och rapporter. Läs mer.
  • YouTube Analytics för artister: I YouTube Analytics för artister kan du se statistik som är särskilt utformad för ditt musikinnehåll. Läs mer

Data för innehållsägare

YouTube Analytics-API:er

Med YouTube Analytics API och YouTube Reporting API får du åtkomst till YouTube Analytics-data. Förstå likheterna och skillnaderna så att du kan välja rätt API för din tillämpning. Läs mer

• YouTube Analytics API: YouTube Analytics API har stöd för riktade sökfrågor i realtid för att generera anpassade YouTube Analytics-rapporter. Läs mer
  • YouTube Reporting API: YouTube Reporting API hämtar massrapporter med YouTube Analytics-data för en kanal eller innehållsägare. Läs mer.