Verktøy for data- og resultatmåling på YouTube

Vi har nyttige verktøy som skapere og innholdseiere kan bruke til å finne statistikk og måle resultater for innholdet sitt. Finn ut hvordan du kan måle resultater ved hjelp av data og statistikk på YouTube.

Finn statistikken din

Merk: Hvis du har flere kontoer, må du sjekke at du er logget på kontoen du vil administrere.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Klikk på Analytics på menyen til venstre.

Data for skapere

Data for innholdseiere

YouTube Analytics-API-er

Med YouTube Analytics API og YouTube Reporting API får du tilgang til YouTube Analytics-data. Sett deg inn i likhetene og forskjellene, slik at du kan velge riktig AI for dine behov. Finn ut mer

• YouTube Analytics API: YouTube Analytics API støtter målrettede søk i sanntid, slik at du kan generere egendefinerte YouTube Analytics-rapporter. Finn ut mer
  • YouTube Reporting API: YouTube Reporting API kan hente mange rapporter med YouTube Analytics-data om gangen for kanal- eller innholdseiere. Finn ut mer.