Tools voor gegevens- en prestatiemeting op YouTube

Krijg toegang tot je analytische gegevens om de prestaties van je content te meten met tools die het nuttigst zijn voor creators en contenteigenaren. Leer hoe je gegevens gebruikt om je prestaties te meten met analytische gegevens op YouTube.

Toegang tot je analytische gegevens

Opmerking: Zorg dat je bent ingelogd op het account dat je wilt beheren als je meerdere accounts hebt.

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Klik in het linkermenu op Analytics .

Gegevens voor creators

Gegevens voor contenteigenaren

YouTube Analytics API's

De YouTube Analytics API en de YouTube Reporting API geven je toegang tot de gegevens van YouTube Analytics. Krijg inzicht in de overeenkomsten en verschillen om de juiste API te kiezen voor je app. Meer informatie

• YouTube Analytics API: de YouTube Analytics API ondersteunt realtime getargete query's om aangepaste YouTube Analytics-rapporten te maken. Meer informatie
  • YouTube Reporting API: de YouTube Reporting API haalt bulkrapporten met YouTube Analytics-gegevens op voor een kanaal of contenteigenaar. Meer informatie