Datan ja tulosten mittaustyökalut YouTubessa

Tilastojen avulla voit mitata sisältösi tuloksia työkaluilla, jotka ovat hyödyllisimpiä sisällöntuottajille ja sisällön omistajille. Lue, miten voit hyödyntää YouTuben Tilastojen dataa tulosten mittaamisessa.

Tilastojen käyttäminen

Huom. Jos sinulla on useita tilejä, varmista, että olet kirjautuneena sille tilille, jonka tilastoja haluat tarkastella.

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmasta valikosta Tilastot .

Data sisällöntuottajille

Data sisällön omistajille

YouTuben Tilastojen APIt

YouTube Analytics APIn ja YouTube Reporting APIn avulla pääset YouTuben Tilastojen dataan. Perehdy APIen eroihin ja valitse omaan käyttöösi sopivin. Lue lisää.

• YouTube Analytics API tukee reaaliaikaisia kohdistettuja kyselyitä, joiden avulla voi luoda omia tilastoraportteja. Lue lisää.
  • YouTube Reporting API noutaa joukkoraportteja, jotka sisältävät tilastodataa kanavan tai sisällön omistajille. Lue lisää.