Værktøjer til data- og effektivitetsmåling på YouTube

Få adgang til dine analysedata, så du kan måle dit indholds effektivitet med de værktøjer, der er mest nyttige for youtubere og indholdsejere. Få flere oplysninger om, hvordan du kan bruge data til at måle effektiviteten ved hjælp af analysedata på YouTube.

Få adgang til dine analysedata

Bemærk! Hvis du har flere konti, skal du sørge for, at du er logget ind på den konto, du vil administrere.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Klik på Analytics i menuen til venstre.

Data for youtubere

Data for indholdsejere

YouTube Analytics-API'er

YouTube Analytics API og YouTube Reporting API giver adgang til YouTube Analytics-data. Forstå ligheder og forskelle, så du kan vælge den rigtige API til din situation. Få flere oplysninger

• YouTube Analytics API: YouTube Analytics API understøtter målrettede forespørgsler i realtid for at generere tilpassede YouTube Analytics-rapporter. Få flere oplysninger
  • YouTube Reporting API: YouTube Reporting API henter rapporter i massevis, der indeholder YouTube Analytics-data for en kanal eller indholdsejer. Få flere oplysninger.