Eines de mesurament de les dades i del rendiment a YouTube

Accedeix a les analítiques per mesurar el rendiment del teu contingut amb les eines més útils per a creadors i propietaris de contingut. Obtén informació sobre com pots utilitzar les dades per mesurar el rendiment mitjançant analítiques a YouTube.

Accedir a les analítiques

Nota: si tens diversos comptes, comprova que tinguis la sessió iniciada al compte que vols gestionar.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Analítiques .

Dades per a creadors

Dades per a propietaris de contingut

API de YouTube Analytics

L'API de YouTube Analytics i l'API YouTube Reporting proporcionen accés a les dades de YouTube Analytics. Informa't sobre les semblances i les diferències per triar l'API adequada per a la teva aplicació. Obtén més informació.

• API de YouTube Analytics: l'API de YouTube Analytics admet les consultes segmentades en temps real per generar informes de YouTube Analytics personalitzats. Obtén més informació.
  • API YouTube Reporting: l'API YouTube Reporting recupera informes massius amb dades de YouTube Analytics d'un canal o d'un propietari de contingut. Obtén més informació.