Nutsgoed om data en prestasie op YouTube te meet

Kry toegang tot jou Analytics-data om die prestasie van jou inhoud te meet met die nuttigste nutsgoed vir skeppers en inhoudeienaars. Vind uit hoe jy data kan gebruik om prestasie op YouTube te meet met Ananlytics.

Kry toegang tot jou Analytics-data

Let wel: As jy verskeie rekeninge het, moet jy seker maak dat jy aangemeld is by die rekening wat jy wil bestuur.

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Analytics op die linkerkieslys.

Data vir skeppers

Data vir inhoudeienaars

YouTube Analytics API’s

YouTube Analytics API en YouTube Reporting API verskaf toegang tot YouTube Analytics-data. Verstaan die ooreenkomste en verskille om die regte API vir jou app te kies. Meer inligting

• YouTube Analytics API: Die YouTube Analytics API steun intydse geteikende navrae om gepasmaakte YouTube Analytics-verslae te genereer. Meer inligting
  • YouTube Reporting API: Die YouTube Reporting API gaan haal grootmaatverslae wat YouTube Analytics-data vir ’n kanaal of inhoudeienaar bevat. Meer inligting.

Was dit behulpsaam?

Hoe kan ons dit verbeter?
Search
Vee soektog uit
Maak soekkassie toe
Hoofkieslys
true
Deursoek Hulpsentrum