Legg til etiketter i YouTube-videoer

Etiketter er beskrivende søkeord du kan legge til i videoen din, slik at det blir enklere for seere å finne innholdet ditt. Tittelen, miniatyrbildet og beskrivelsen til videoen er viktigere metadata for at videoen din skal bli oppdaget. Det er denne informasjonen som er viktigst når seerne skal avgjøre hvilken video de vil se på.

Det kan være lurt å bruke etiketter hvis innholdet i videoen din ofte blir feilstavet. Ellers spiller etiketter en minimal rolle for hvorvidt en video blir oppdaget eller ikke.
Merk: Overdreven bruk av etiketter i videobeskrivelser er i strid med YouTube-retningslinjene om nettsøppel, villedende praksis og svindel.

Legg til etiketter i YouTube-videoer

Nye videoer

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Øverst til høyre klikker du på OPPRETT  etterfulgt av Last opp en video.
  3. Velg filen du ønsker å laste opp.
  4. Under opplastingsprosessen klikker du på FLERE ALTERNATIVER og legger til etikettene dine.

Opplastede videoer

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Innhold på menyen til venstre, og velg den aktuelle videoen.
  3. Legg til etikettene.

Du kan også redigere etiketter i YouTube-appen på mobil. Finn ut hvordan du redigerer opplastede videoer på mobil.