Tagien lisääminen videoihin

Tietoja tageista

Tagit ovat kuvaavia avainsanoja, joita voit lisätä videoihisi ja joiden avulla katsojat löytävät sisältösi helpommin. Sisällönkuvaustiedoista videon nimi, pikkukuva ja kuvaus ovat kuitenkin tärkeämpiä videon löytymisen kannalta. Nämä päätiedot auttavat katsojia päättämään, mitä videoita he haluavat katsoa.
Tagit ovat hyödyllisiä, jos videon aiheessa on sana, joka kirjoitetaan usein väärin. Muissa tapauksissa tageilla on vain pieni vaikutus videosi löydettävyyteen.
Huom. Liian monien tagien lisääminen videon kuvaukseen on YouTuben roskasisältöä, petollista toimintaa ja huijauksia koskevan käytännön vastaista.

Tagien lisääminen

Uudet videot

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta LUO  ja sitten Lataa video.
  3. Valitse ladattava tiedosto.
  4. Valitse latausprosessista LISÄÄ VAIHTOEHTOJA ja lisää omat tagit.

Ladatut videot

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Sisältö ja sitten haluamasi video.
  3. Lisää tagit.

Tageja voi muokata myös YouTuben mobiilisovelluksella. Katso, miten voit muokata ladattuja videoita mobiililaitteella.