Føj tags til dine YouTube-videoer

Tags er beskrivende søgeord, som du kan føje til din video for at hjælpe seerne med at finde dit indhold. Din videos titel, miniaturebillede og beskrivelse er vigtigere metadata for opdagelsen af din video. Disse primære informationer hjælper seere med at beslutte, hvilke videoer de vil se.

Tags kan være brugbare, hvis indholdet af din video ofte bliver stavet forkert. Derudover spiller tags en minimal rolle i opdagelsen af din video.
Bemærk! Det strider mod vores politik om spam, vildledningsteknikker og svindel at føje overdrevne tags til beskrivelsen af din video.

Tilføj YouTube-videotags

Nye videoer

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I øverste højre hjørne skal du klikke på OPRET  og så Upload video.
  3. Vælg den fil, du vil uploade.
  4. Under uploadprocessen skal du klikke på FLERE VALGMULIGHEDER og tilføje dine tags.

Uploadede videoer

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Indhold i menuen i venstre side, og vælg din video.
  3. Tilføj dine tags.

Du kan også redigere tags på mobilen i YouTube-appen. Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer uploadede videoer på mobilen.