Afegir etiquetes als vídeos de YouTube

Les etiquetes són paraules clau descriptives que pots afegir als teus vídeos per ajudar els espectadors a trobar el teu contingut. El títol, la miniatura i la descripció són les parts més importants de les metadades pel que fa a la visibilitat dels teus vídeos. Aquestes dades principals ajuden els espectadors a decidir quins vídeos volen veure.

Les etiquetes poden ser útils si els espectadors solen introduir errates quan cerquen el contingut dels teus vídeos. En altres casos, les etiquetes no influeixen gaire en la seva visibilitat.
Nota: el fet d'afegir massa etiquetes a la descripció dels vídeos infringeix les nostres polítiques sobre contingut brossa, pràctiques enganyoses i estafes.

Afegir etiquetes de vídeo de YouTube

Vídeos nous

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a CREA  i després Penja un vídeo.
  3. Selecciona el fitxer que vols penjar.
  4. Durant el procés de pujada, fes clic a MÉS OPCIONS i afegeix les etiquetes.

Vídeos penjats

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Contingut i selecciona el vídeo que vulguis.
  3. Afegeix les etiquetes.

També pots editar etiquetes a l'aplicació YouTube per a mòbils. Obtén informació sobre com pots editar vídeos penjats en dispositius mòbils.