Voeg merkers by jou YouTube-video’s

Merkers is beskrywende sleutelwoorde wat jy by jou video kan voeg om kykers te help om jou inhoud te vind. Jou video se titel, miniprent en beskrywing is nog belangrike stukkies metadata om jou video mee te ontdek. Hierdie hoofinligtingstukkies help kykers om te besluit watter video’s om te kyk.

Merkers kan nuttig wees as die inhoud van jou video dikwels verkeerd gespel word. Andersins speel merkers ’n minimale rol in die ontdekking van jou video.
Let wel: Byvoeg van te veel merkers by jou videobeskrywing is teen ons beleide oor strooipos, misleidende praktyke en swendelarye.

Voeg YouTube-videomerkers by

Nuwe video’s

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik in die hoek regs bo SKEP  en dan Laai video op.
  3. Kies die lêer wat jy wil oplaai.
  4. Klik in die oplaaivloei op MEER OPSIES en voeg jou merkers by.

Opgelaaide video’s

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Kies in die linkerkieslys Inhoud en kies jou video.
  3. Voeg jou merkers by.

Jy kan ook merkers wysig op mobiele toestelle in die YouTube-app. Vind uit hoe om opgelaaide video’s op mobiele toestelle te wysig.