Administrer artiststallen din

Bruk verktøyet for artiststall for å navigere mellom og se statistikk for alle artistene dine. Hvis du har tillatelse til å administrere minst to offisielle artistkanaler, vises artiststallen automatisk i YouTube Studio-mobilappen.

Merk: Offisielle artistkanaler som støttes av merkevarekontoer, støttes ikke i artiststallvisningen. For å se disse kanalene bruker du kontovelgeren øverst til høyre i YouTube Studio. For å inkludere disse kanalene i artiststallen din må du samarbeide med artisten om å bytte til kanaltillatelser på den offisielle artistkanalen din.

Se stallen din

I stallen din kan du se artistresultatene dine basert på avspillinger og unike seere de siste sju dagene. Slik ser du stallen din:

1. Logg på YouTube Studio-appen på en mobilenhet.
  2. Trykk på kontovelgeren øverst til høyre.
  3. Velg Artiststall på menyen.
  4. Trykk på Artister-fanen for å se en liste over hele stallen din.

Stallen sorteres i alfabetisk rekkefølge som standard. Trykk på Sorter etter for å organisere stallen din etter antall avspillinger eller unike seere.

For å se Statistikk for artister må du trykke på et artistnavn i stallen din. Følg deretter trinnene ovenfor for å gå tilbake til stallen din.

Sammenlign artistresultater

På Statistikk-fanen får du oversikt over endringer i artistresultatene for hele stallen din i løpet av en gitt uke.

• Artisttrender: Hvis antallet ukentlige avspillinger for en artist endres med mer eller mindre enn 5 %, indikerer vi dette på Statistikk-fanen. Vi viser opptil fem artister samtidig, i tillegg til sangen, videoen eller Shorts-videoen som bidro mest til denne endringen. For å se statistikk for flere artister må du trykke på Se alle.
  • Mest populære sanger i Shorts-videoer: Se de 50 sangene i stallen din, som er mest brukt i Shorts-videoer. De mest populære sangene i Shorts-videoer sorteres i synkende rekkefølge basert på Shorts-komposisjoner de siste sju dagene.