Administrer din kunstnerliste

Brug kunstnerlisteværktøjet til at navigere mellem og se indsigt for alle dine kunstnere. Hvis du har tilladelse til at administrere mindst to officielle kunstnerkanaler, vises kunstnerlisten automatisk i YouTube Studio-mobilappen.

Bemærk! Officielle kunstnerkanaler, der understøttes af brandkonti, understøttes ikke i kunstnerlistevisningen. Du kan se disse kanaler ved at bruge kontovælgeren øverst til højre i YouTube Studio. Hvis du vil medtage disse kanaler på din kunstnerliste, skal du samarbejde med kunstneren om at skifte den officielle kunstnerkanal til kanaltilladelser.

Se din kunstnerliste

Fra din kunstnerliste kan du se kunstnerens effektivitet baseret på visninger og unikke seere i løbet af de seneste 7 dage. Sådan ser du din kunstnerliste:

1. Log ind på YouTube Studio-appen på en mobilenhed.
  2. Tryk på kontovælgeren øverst til højre.
  3. Vælg Kunstnerliste i menuen.
  4. Tryk på fanen Kunstnere for at se hele din kunstnerliste.

Kunstnerlister sorteres som standard i alfabetisk rækkefølge. Tryk på Sortér efter for at organisere din kunstnerliste efter visninger eller unikke seere.

Du kan se Analytics for kunstnere ved at trykke på et kunstnernavn på din kunstnerliste. Følg derefter vejledningen ovenfor for at vende tilbage til din kunstnerliste.

Sammenlign kunstnereffektivitet

Brug fanen Indsigt til at forstå ændringer i kunstnereffektivitet på hele din kunstnerliste i løbet af en given uge.

• Kunstnertendenser: Hvis en kunstners ugentlige visninger ændrer sig med mere eller mindre end 5 %, kan det ses på fanen Indsigt. Vi viser op til 5 kunstnere på én gang sammen med den mest populære sang, video eller Shorts-video, der har bidraget til denne ændring. Tryk på Se alle for at se indsigt for flere kunstnere.
  • De mest populære sange i Shorts-videoer: Se de 50 mest populære sange i Shorts-videoer fra din kunstnerliste. De mest populære sange i Shorts-videoer sorteres i faldende rækkefølge baseret på Shorts-videoer, der er blevet oprettet inden for de seneste 7 dage.