Gestionar la cartera d'artistes

Utilitza l'eina Cartera d'artistes per navegar pels teus artistes i consultar-ne les estadístiques. Si tens permís per gestionar com a mínim dos canals oficials d'artistes, la cartera d'artistes es mostrarà automàticament a l'aplicació mòbil YouTube Studio.

Nota: la visualització Cartera d'artistes no admet els canals oficials d'artistes vinculats a comptes de marca. Per veure aquests canals, utilitza el selector de comptes que hi ha a l'extrem superior dret de YouTube Studio. Per incloure aquests canals a la teva cartera, has de col·laborar amb l'artista per canviar el canal oficial d'artista als permisos del canal.

Consultar la cartera d'artistes

Des de la cartera d'artistes, pots consultar el rendiment dels artistes segons les visualitzacions i els espectadors únics durant els 7 darrers dies. Per consultar la cartera d'artistes:

1. Inicia la sessió a l'aplicació YouTube Studio des d'un dispositiu mòbil.
  2. Toca el selector de comptes que hi ha a l'extrem superior dret.
  3. Al menú, selecciona Cartera d'artistes .
  4. Toca la pestanya Artistes per veure la cartera d’artistes completa en forma de llista.

Les carteres d'artistes s'ordenen alfabèticament de manera predeterminada. Toca Ordena per per organitzar la cartera per visualitzacions o espectadors únics.

Per consultar Analytics per a artistes, toca el nom d'un artista de la cartera. A continuació, segueix els passos anteriors per tornar a la cartera d'artistes.

Comparar el rendiment dels artistes

Utilitza la pestanya Estadístiques per entendre els canvis en el rendiment dels artistes de la teva cartera durant una setmana concreta.

• Tendències dels artistes: si les visualitzacions setmanals d'un artista canvien més o menys del 5 %, ho indicarem a la pestanya Estadístiques. Mostrarem fins a 5 artistes alhora, juntament amb la cançó, el vídeo o el curt més reproduïts que han contribuït a aquest canvi. Per veure les estadístiques d'altres artistes, toca Mostra-ho tot.
  • Top de cançons a Shorts: consulta les 50 cançons més escoltades a Shorts de la teva cartera d'artistes. Les cançons més escoltades a Shorts es mostren en ordre descendent en funció de les creacions de Shorts durant els 7 darrers dies.