Spillehjørnet på YouTube

Spillehjørnet er spil, der er gratis at spille, som kan spilles direkte på YouTube.

Sådan spiller du

Spillehjørnet findes på Spillehjørnets hylde på YouTubes startside eller på den nye landingsside for Spillehjørnet, som du finder via menuen Udforsk. Vi tilføjer løbende flere spil, så hold øje med nye titler.

Klik på et af spilkortene for at dykke ned i gameplayet. Du kan også dele spillet fra et kort, eller mens du spiller via prikmenuen Mere ''.

Ofte stillede spørgsmål om Spillehjørnet

Understøttede enheder og krav

Du har ikke brug for yderligere hardware, software eller downloads for at bruge Spillehjørnet. Det eneste, du skal bruge, er den nyeste version af YouTube, en understøttet enhed og en internetforbindelse via Wi-Fi eller et dataabonnement (der opkræves muligvis datagebyr).

Spillehjørnet understøttes i øjeblikket på følgende enheder:

• Android
    • YouTube-appversion: 18.33 eller nyere
    • Mobiloperativsystemer:
      • Android S og nyere
      • Android O, P, Q, R (kun på 64-bit-enheder eller 32-bit-enheder med høj hukommelse)
  • iOS
    • YouTube-appversion: 18.33 eller nyere
    • Mobiloperativsystemer: iOS 14 og nyere
  • Computerweb
    • Browsere: Chrome, Safari og Firefox

Spillehjørnets tilgængelighed

Spillehjørnet er i øjeblikket en eksperimentel funktion, der er udrullet til udvalgte brugere i kvalificerede lande/regioner. Derudover vil nogle brugere i disse områder muligvis ikke kunne se Spillehjørnet på YouTube, men de kan muligvis stadig få adgang til det via links til deling, der er unikke for hvert spil. Vores mål er at udvide tilgængeligheden i fremtiden.

Hvis du har YouTube Premium, og Spillehjørnet er kvalificeret i dit land/din region, kan du tilvælge eksperimentelle funktioner ved at følge denne vejledning for at få tidlig adgang til Spillehjørnet.

Hvis du foretrækker at se mindre fra Spillehjørnet, kan du nedrykke Spillehjørnets hylde eller individuelle spil ved at klikke på "Ikke interesseret" på YouTube.

Fremskridt i spil og gemt historik

Fremskridt i spil gemmes automatisk og synkroniseres på alle understøttede enheder, hvor du er logget ind på din YouTube-konto

Dine gemte fremskridt for hvert spil gemmes også i YouTube-historik > Interaktioner. Der gemmes kun én fil pr. spil, og dine fremskridt i spil anvendes ikke til anbefalinger. Hvis du sletter en gemt spilfil, mister du alle fremskridt for det pågældende spil på alle enheder.

Spillehjørnets historik gemmes i din YouTube-historik, hvor det er nemt at finde de spil, du har spillet for nylig. Når historikken er aktiveret, kan vi give dig relevante spilanbefalinger. Du kan administrere din historik for Spillehjørnet ved at slette din historik eller slå den fra. Hvis du spiller, mens historikken er slået fra, vises spillene ikke i din YouTube-historik.

Sådan ændrer du indstillingerne for din YouTube-historik

1. Gå til myactivity.google.com
  2. Klik på YouTube-historik, og rediger efter behov.