Jugables a YouTube

Jugables són jocs gratuïts a què es pot jugar directament a YouTube.

Com es juga

Pots trobar-los al prestatge Jugables de la pàgina d'inici de YouTube o a la nova pàgina de destinació de Jugables, a la qual pots accedir des del menú Explora. Hi afegim jocs nous contínuament, de manera que estigues a l'aguait per descobrir-los.

Fes clic a qualsevol de les targetes de joc per entrar a la partida. També pots compartir el joc des d'una targeta o mentre jugues a través del menú de tres punts Més ''.

Preguntes més freqüents sobre Jugables

Dispositius compatibles i requisits

No necessites cap maquinari ni programari addicional ni baixar res per accedir a Jugables. Només necessites la darrera versió de YouTube, un dispositiu compatible i tenir connexió a una xarxa Wi‐Fi o a un pla de dades (es poden aplicar càrrecs per ús de dades).

Actualment, Jugables s'admet als dispositius següents:

• Android
    • Versió de l'aplicació YouTube: 18.33 i versions posteriors
    • Sistemes operatius per a mòbils:
      • Android S i versions posteriors
      • Android O, P, Q, R (només en dispositius de 64 bits o amb memòria alta de 32 bits)
  • Dispositius iOS
    • Versió de l'aplicació YouTube: 18.33 i versions posteriors
    • Sistemes operatius per a mòbils: iOS 14 i versions posteriors
  • Web per a ordinadors
    • Navegadors: Chrome, Safari i Firefox

Disponibilitat de Jugables

Actualment, Jugables és una funció experimental que s'ha llançat per a determinats usuaris de països o regions aptes. A més, és possible que alguns usuaris d'aquestes zones no vegin Jugables a YouTube, però sí que hi puguin accedir a través d'enllaços compartibles únics per a cada joc. El nostre objectiu és ampliar la disponibilitat en el futur.

Si tens YouTube Premium i la funció Jugables és apta al teu país o regió, pots seguir aquests passos per obtenir accés anticipat a Jugables i activar les funcions experimentals.

Si prefereixes veure menys Jugables, pots fer clic a "No m'interessa" a YouTube per suprimir el prestatge o jocs concrets.

Progrés dels jocs i historial desat

El progrés dels jocs es desarà automàticament i se sincronitzarà en qualsevol dispositiu compatible en què tinguis la sessió iniciada al teu compte de YouTube.

El progrés que deses de cada joc també s'emmagatzema a Historial de YouTube > Interaccions. Només es desa un fitxer per joc i el progrés no s'utilitzarà per fer recomanacions. Si suprimeixes el fitxer desat d'un joc, perdràs tot el progrés del joc en tots els dispositius.

L'historial de Jugables s'emmagatzema a l'historial de YouTube, on pots trobar els jocs a què has jugat recentment. Quan l'historial està activat, ens permet proporcionar-te recomanacions rellevants de jocs. Pots controlar l'historial de Jugables suprimint-lo o desactivant-lo. Els jocs a què juguis mentre l'historial estigui desactivat no es mostraran a l'historial de YouTube.

Per canviar la configuració de l'historial de YouTube

1. Ves a myactivity.google.com.
  2. Fes clic a Historial de YouTube i edita'l com vulguis.