Speelitems op YouTube

Speelitems is speletjies wat gratis gespeel kan word direk op YouTube.

Hoe om te speel

Jy kan Speelitems op die Speelitems-rak kry op YouTube se hooftuisblad, of op die nuwe Speelitems-bestemmingbladsy wat jy vanaf die Verken-kieslys kan bereik. Ons voeg voortdurend nog speletjies by – kyk dus uit vir nuwe titels.

Klik op enige van die speletjiekaarte om by die speletjie in te gaan. Jy kan ook die speletjie vanaf ’n kaart deel, of terwyl jy speel deur die driekol-kieslys'' vir “Meer”.

Gereelde vrae oor Speelitems

Gesteunde toestelle en vereistes

Jy het nie enige bykomende hardeware, sagteware of aflaaie nodig vir Speelitems nie. Al wat jy moet hê is die jongste weergawe van YouTube, ’n gesteunde toestel, en om aan wi-fi of ’n datapakket gekoppel te wees (datatariewe kan geld).

Speelitems word tans op die volgende toestelle gesteun:

• Android
    • YouTube-appweergawe: 18.33 en hoër
    • Bedryfstelsels vir mobiele toestelle:
      • Android S en hoër
      • Android O, P, Q, R (slegs op 64-bis-toestelle of 32 bis-toestelle met groot geheues)
  • iOS
    • YouTube-appweergawe: 18.33 en hoër
    • Bedryfstelsels vir mobiele toestelle: iOS 14 en hoër
  • Werkskermweb
    • Blaaiers: Chrome, Safari en Firefox

Speelitems-beskikbaarheid

Op die oomblik is Speelitems ’n eksperimentele kenmerk wat ontplooi is aan uitgesoekte gebruikers in kwalifiserende lande/streke. Sommige gebruikers in hierdie areas sal dalk ook nie Speelitems as ontdekbaar op YouTube sien nie, maar sal steeds daartoe toegang hê deur deelbare skakels uniek aan elke speletjie. Ons doel is om beskikbaarheid in die toekoms uit te brei.

As jy YouTube Premium het en jou land/streek kwalifiseer vir Speelitems, kan jy intekening aanvaar vir eksperimentele kenmerke deur hierdie stappe vir vroeë toegang tot Speelitems te volg.

As jy verkies om minder Speelitems te sien, kan jy die Speelitems-rak of individuele Speelitems-speletjies degradeer deur te klik op “Stel nie belang nie” in YouTube.

Speletjievordering en gestoorde geskiedenis

Speletjievordering sal outomaties gestoor en gesinkroniseer word op enige gesteunde toestel waar jy aangemeld is by jou YouTube-rekening.

Jou gestoorde vordering vir elke speletjie word ook geberg in YouTube-geskiedenis > Interaksies. Daar is net een stoorlêer per speletjie en jou speletjievordering sal nie vir aanbevelings gebruik word nie. As jy ’n speletjiestoorlêer uitvee, sal jy alle vordering vir daardie speletjie verloor op alle toestelle.

Speelitems-geskiedenis word in jou YouTube-geskiedenis gestoor waar dit maklik is om speletjies te vind wat jy onlangs gespeel het. Wanneer geskiedenis aangeskakel is, is dit vir ons moontlik om relevante speletjieaanbevelings te gee. Jy kan jou Speelitems-geskiedenis beheer deur jou geskiedenis uit te vee of af te skakel. Enige speletjies wat jy speel wanneer jou geskiedenis afgeskakel is, sal nie in jou YouTube-geskiedenis verskyn nie.

Hoe om jou YouTube-geskiedenisinstellings te verander

1. Gaan na myactivity.google.com
  2. Klik YouTube-geskiedenis en wysig volgens jou voorkeure.