Process för integritetsklagomål

Varje dag besöker människor YouTube för att dela videor och kommunicera med varandra. Vi vill att du ska känna dig trygg när du besöker YouTube. Därför uppmanar vi dig att meddela oss om videor eller kommentarer på webbplatsen inkräktar på din integritet eller får dig att känna dig otrygg, bland annat om du har blivit inspelad i en privat eller känslig situation utan din vetskap.

Vi förstår att alla inte alltid känner sig bekväma med allt innehåll som visas på YouTube, och därför har vi skapat en process som gör det enklare att skicka in integritetsklagomål. Kontrollera att du kan identifieras säkert i innehållet som du vill rapportera innan du går vidare med processen för integritetsklagomål.

Om någon kopierar en video som du har skapat eller innehåll som du äger kan du lämna in en anmälan om upphovsrättsintrång.Om du anser att innehållet strider mot YouTubes riktlinjer för communityn ber vi dig att läsa mer om hur du rapporterar olämpligt innehåll.

Kontakta polisen där du bor och be om hjälp om du känner dig fysiskt hotad.

Fortsätt