Tietosuojavalitusprosessi

Ihmiset jakavat videoita ja ovat yhteydessä toisiinsa päivittäin YouTubessa. Haluamme käyttäjiemme tuntevan olonsa turvalliseksi YouTubessa. Siksi kannustamme ilmoittamaan meille yksityisyyttä tai turvallisuuden tunnetta uhkaavista videoista ja kommenteista. Esimerkki tällaisesta toiminnasta on yksityisestä tai arkaluontoisesta tilanteesta sinun tietämättäsi tehty tallenne.

Ymmärrämme, ettet halua tietynlaista sisältöä itsestäsi YouTubeen, minkä vuoksi olemme luoneet tämän prosessin tietosuojavalituksen lähettämistä varten. Varmista, että olet yksilöllisesti tunnistettavissa sisällössä, johon liittyen haluat aloittaa tietosuojavalitusprosessin.

Kunnioitamme menehtyneiden käyttäjien yksityisyyttä ja muistoa ottamalla huomioon perheenjäsenen tai laillisen edustajan pyynnöt kuolemantapauksen vahvistamisen yhteydessä.

Jos joku on kopioinut luomaasi sisältöä tai muuta omistamaasi sisältöä, voit tehdä tekijänoikeusvalituksen. Jos sisältö on mielestäsi YouTuben yhteisösääntöjen vastainen, katso miten voit tehdä ilmoituksen sopimattomasta sisällöstä.

Jos koet olevasi fyysisessä vaarassa, ota yhteyttä paikallisviranomaisiin.

Jatka