Proces for klager vedrørende krænkelse af privatliv

Hver dag besøger mennesker YouTube for at dele videoer og få kontakt med hinanden. Vi vil gerne have, at du føler dig tryg, når du er på YouTube, og derfor opfordrer vi dig til at give os besked, hvis videoer eller kommentarer på websitet krænker dit privatliv eller din følelse af sikkerhed. Det gælder også, hvis nogen har lavet optagelser af dig under private eller følsomme omstændigheder, uden du vidste det.

Vi er klar over, at du måske ikke synes om alt indhold, der viser dig på YouTube. Derfor har vi udviklet denne proces, der hjælper dig med at indgive en klage vedrørende krænkelse af dit privatliv. Sørg for, at du er entydigt identificerbar i det indhold, du vil rapportere, inden du fortsætter med processen for klager vedrørende krænkelse af privatliv.

Af hensyn til afdødes privatliv og eftermæle tager vi anmodninger fra de nærmeste familiemedlemmer eller juridiske repræsentanter i betragtning ved bekræftelse af en persons død.

Hvis nogen kopierer en video, du har lavet, eller indhold, som du ejer, kan du indsende en klage vedrørende ophavsret. Hvis du mener, at indholdet overtræder YouTubes retningslinjer for fællesskabet, opfordrer vi dig til at sætte dig ind i, hvordan du rapporterer upassende indhold.

Kontakt de lokale myndigheder for at få hjælp, hvis du føler, at du er i fysisk fare.

Fortsæt