Procés de reclamació de privadesa

Cada dia, milers de persones accedeixen a YouTube per compartir vídeos i interactuar amb altres usuaris. Volem que sentis que YouTube és un lloc segur, i per això t'animem que ens avisis si trobes vídeos o comentaris al lloc web que atempten contra la teva privadesa o la teva sensació de seguretat, com ara si t'han gravat en situacions privades o sensibles sense el teu coneixement.

Entenem que és possible que no et sentis còmode amb tot el contingut en què apareixes a YouTube. Per això, hem creat aquest procés per ajudar-te a presentar una reclamació de privadesa. Abans de continuar amb el procés de reclamació de privadesa, assegura't que siguis identificable de manera única al contingut de què vols informar.

Per respectar la privadesa i la memòria dels usuaris difunts, tenim en compte les sol·licituds dels familiars més propers o dels representants legals després de verificar la mort de la persona en qüestió.

Si algú copia un vídeo que has creat o contingut de què ets propietari, pots presentar una reclamació de drets d'autor.Si creus que el contingut infringeix les directrius de la comunitat de YouTube, t'animem a obtenir informació sobre com pots informar de contingut inadequat.

Si creus que corres perill físic, contacta amb les autoritats locals per obtenir més assistència.

Continua