Utforska kommentarsämnen

Kommentarsämnen använder artificiell intelligens (AI) för att organisera och sammanfatta kommentarer på YouTube-videor. Med den här funktionen kan du upptäcka teman i kommentarsavsnitt och delta i diskussionen utan att behöva läsa alla kommentarer.

Kommentarsämnen visas inte på alla videor. För närvarande är den här funktionen bara tillgänglig i stora kommentarsavsnitt i YouTube-appen för videor och kommentarer på engelska.

Kom igång genom att öppna kommentarsavsnittet för en video i YouTube-appen. Tryck på Ämnen om det är tillgängligt för att bläddra bland kommentarsämnen.

Ämnena sammanfattas av AI och inte av människor, så kvalitet och exakthet kan variera.

Vanliga frågor

Kan jag inaktivera kommentarsämnen?

Nej. För närvarande kan du inte inaktivera kommentarsämnen.

Om du vill skicka feedback om ämnena följer du anvisningarna nedan.

Om du är kreatör kan du läsa mer om moderering av kommentarsämnen.

Kan jag skicka feedback om kommentarsämnen?

Du kan berätta vad du tycker om ämnen, eller rapportera misstag, genom att skicka feedback.

Så här lämnar du feedback:

1. Öppna kommentarsavsnittet för en video i YouTube-appen.
  2. Tryck på Ämnen .
  3. Tryck på Mer ”.
  4. Tryck på Skicka feedback.

Hur används din feedback?

Din feedback behandlas på följande vis:

• Den granskas av specialutbildade team. Mänsklig granskning är nödvändig för att identifiera, hantera och rapportera potentiella problem i feedbacken, inklusive i enlighet med tillämplig lagstiftning.
  • Den används i enlighet med vår integritetspolicy. YouTube använder denna data för att tillhandahålla, förbättra och utveckla YouTubes produkter, tjänster och maskininlärningsteknik, i enlighet med vår integritetspolicy.