Lær mere om kommentaremner

Kommentaremner bruger kunstig intelligens (AI, artificial intelligence) til at organisere og opsummere kommentarer til YouTube-videoer. Denne funktion kan hjælpe dig med at finde temaer i kommentarsektioner og deltage i diskussionen uden at skulle læse alle kommentarer.

Kommentaremner vises ikke på alle videoer. Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i store kommentarsektioner i YouTube-mobilappen for videoer og kommentarer på engelsk.

Kom godt i gang ved at åbne kommentarsektionen til en video i YouTube-mobilappen. Hvis det er tilgængeligt, skal du trykke på Emner for at gennemse kommentaremner.

Emner opsummeres af AI og ikke mennesker, så kvaliteten og nøjagtigheden kan variere.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg deaktivere kommentaremner?

Nej. Du kan ikke deaktivere kommentaremner på nuværende tidspunkt.

Hvis der er noget angående emnerne, du gerne vil sende feedback om, skal du følge vejledningen nedenfor.

Hvis du er youtuber, kan du få flere oplysninger om moderering af kommentaremner.

Kan jeg indsende feedback om kommentaremner?

Du kan fortælle os, hvad du synes om emner, eller rapportere fejl ved at indsende feedback.

Sådan giver du feedback:

1. Åbn kommentarsektionen til en video i YouTube-appen.
  2. Tryk på Emner .
  3. Tryk på Mere ''.
  4. Tryk på Send feedback

Hvordan bruges din feedback?

Feedbacken bliver:

• Gennemgået af særligt uddannede teams. Menneskelig gennemgang er nødvendig for at hjælpe med at identificere, adressere og rapportere potentielle problemer, som der gøres opmærksom på i feedbacken, herunder som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning.
  • Brugt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik. YouTube bruger disse data til at levere, forbedre og udvikle YouTubes produkter, tjenester og maskinlæringsteknologier som forklaret nærmere i vores privatlivspolitik.