Explorar els temes de comentaris

Els temes de comentaris utilitzen la intel·ligència artificial (IA) per organitzar i resumir els comentaris dels vídeos de YouTube. Aquesta funció et pot ajudar a descobrir temes a les seccions de comentaris i a participar en la conversa sense haver de llegir-los tots.

Els temes de comentaris no es mostraran en tots els vídeos. Ara mateix, aquesta funció només està disponible en seccions amb molts comentaris a l'aplicació YouTube per a mòbils en vídeos i comentaris en anglès.

Per començar, obre la secció de comentaris d'un vídeo a l'aplicació YouTube per a mòbils. Si està disponible, toca Temes per navegar pels temes dels comentaris.

Els temes es resumeixen mitjançant la IA (no humans), de manera que la qualitat i la precisió poden variar.

Preguntes més freqüents

Puc desactivar els temes de comentaris?

No. En aquest moment, no pots desactivar els temes de comentaris.

Si vols enviar suggeriments sobre els temes, segueix els passos a continuació.

Si ets un creador, obtén més informació sobre com pots moderar els temes de comentaris.

Puc enviar suggeriments sobre els temes de comentaris?

Per fer-nos saber la teva opinió sobre els temes o informar d'errors, pots enviar-nos suggeriments.

Per enviar suggeriments:

1. Obre la secció de comentaris d'un vídeo a l'aplicació YouTube.
  2. Toca Temes .
  3. Toca Més ''.
  4. Toca Envia suggeriments.

Com s'utilitzen els teus suggeriments?

Els suggeriments:

• Els revisen equips amb formació especialitzada. Es necessita una revisió humana per identificar i abordar els possibles problemes que es detectin a partir dels suggeriments (inclosos els que exigeix la legislació aplicable), així com per informar-ne.
  • S'utilitzen d'acord amb la nostra política de privadesa. YouTube utilitza aquestes dades per proporcionar, millorar i desenvolupar els seus productes, serveis i tecnologies d'aprenentatge automàtic, tal com s'explica amb més detall a la política de privadesa.