Verken opmerkingonderwerpe

Opmerkingonderwerpe gebruik kunsmatige intelligensie (AI) om opmerkings op YouTube-video’s te organiseer en op te som. Hierdie kenmerk kan jou help om temas in opmerkingsafdelings te ontdek en by die bespreking aan te sluit sonder dat jy elke opmerking hoef te lees.

Opmerkingonderwerpe sal nie vir alle video’s verskyn nie. Hierdie kenmerk is op die oomblik slegs beskikbaar vir groot opmerkingsafdelings in die mobiele YouTube-app vir video’s en opmerkings in Engels.

Begin deur ’n video se opmerkingsafdeling in die mobiele YouTube-app oop te maak. Tik op Onderwerpe  as dit beskikbaar is om deur opmerkingonderwerpe te blaai.

Onderwerpe word opgesom deur AI, nie mense nie, en daarom kan die gehalte en akkuraatheid wissel.

Gereelde vrae

Kan ek opmerkingonderwerpe afskakel?

Nee. Op die oomblik kan jy nie opmerkingonderwerpe afskakel nie.

Volg die stappe hier onder as daar iets met die onderwerpe is waaroor jy terugvoer wil indien.

As jy ’n skepper is, kan jy meer te wete kom oor die moderering van opmerkingonderwerpe.

Kan ek terugvoer oor opmerkingonderwerpe indien?

Deur terugvoer in te dien kan jy ons laat weet wat jy van onderwerpe dink of foute aangee.

Gee só terugvoer:

1. Maak ’n video se opmerkingsafdeling in die YouTube-app oop.
  2. Tik op Onderwerpe .
  3. Tik op Meer ''.
  4. Tik op Stuur terugvoer

Hoe word jou terugvoer gebruik?

Die terugvoer word:

• Nagegaan deur spanne wat spesiaal opgelei is. Kontrolering deur ’n mens is nodig om te help om potensiële probleme wat in terugvoer uitgelig is te identifiseer, daaraan aandag te gee, en dit aan te gee, insluitend soos deur toepaslike wette vereis word.
  • In ooreenstemming met ons privaatheidsbeleid gebruik. YouTube gebruik hierdie data om YouTube-produkte, -dienste en -masjienleertegnologieë te lewer, te verbeter en te ontwikkel, soos in nadere besonderhede in ons privaatheidsbeleid verduidelik word.