Bemark jou video’s

Kruisbemark jou video’s

• Publiseer jou video’s en jou kanaal op die radio, TV, webwerwe, forums, nuusbriewe of ander sosialenetwerkplatforms. Koppel jou YouTube-kanaal in soveel plekke moontlik: webwerwe, blogs, tydskrifte.
  • Gebruik ons YouTube APIs om YouTube-kentekens vir jou webwerf te skep wat jou YouTube-teenwoordigheid vertoon en aan jou YouTube-kanaal koppel.
  • Laat inbedding toe sodat ander namens jou kan versprei. Gebruik die inbed-URL wat saam met elke video kom om jou video’s op jou webwerf in te bed. Stuur die skakels na blogs wat dalk jou inhoud wil wys.
  • As jou video’s produkresensies is, moet jy soveel inligting moontlik as videomerkers insluit: UPC, EAN, ISBN, MPN, modelnommer en handelsmerk. Byvoorbeeld: Vir die ReadyNAS Duo, voeg “UPC: 0606449056822, MPN: RND2150-100NAS, Handelsmerk: NetGear” as merkers by.

Raak betrokke by jou gehoor

• Moenie skaam wees nie: Praat direk met die YouTube-gemeenskap en vra hulle om in te teken!
  • Gebruik videobeskrywings en -baniere om gebruikers aan te moedig om te opduim en in te teken.
  • Skakel opmerkings op videobladsye aan (jy kan altyd opmerkings uitvee of gebruikers blokkeer).
  • Gebruik Snitlyste om jou inhoud volgens tema te groepeer om dit vir gebruikers makliker te maak om video’s op jou kanaal te vind.
  • Raak betrokke by jou gehoor deur erkenning, opmerkings, intekeninge en deur vrae te vra of idees te versoek.
  • Moedig kompetisies aan. Gebruik opskrifte wat aandag trek.

Gebruik Google Advertensies vir video’s

Is jy gereed om ’n wyer gehoor met jou video’s te bereik?

Kry meer kyke van jou video’s met YouTube Reklame. Stel jou veldtog direk in YouTube Studio op en begin om meer betrokkenheid te kry.