Rapportera ett juridiskt problem med det konversationsbaserade AI-verktyget, utforska fler ämnen, automatiskt genererade quiz, kommentarsämnen, 2023 Recap, sököversikter, videosvar eller videosammanfattningar

Om du har upptäckt ett specifikt innehåll i det konversationsbaserade AI-verktyget, automatiskt genererade quiz, kommentarsämnen, utforska fler ämnen, 2023 Recap, sököversikter, videosvar eller videosammanfattningar som är olagligt i ditt land kan du skicka in en anmälan.

För andra Google-produkter kan du läsa mer om hur du rapporterar innehåll.