Een juridisch probleem met de tool voor gespreks-AI, automatisch gegenereerde quizzen, onderwerpen van reacties, de Recap van 2023, zoekoverzichten, videoantwoorden, video-overzichten of onderwerpen in Meer ontdekken melden

Als je denkt dat je bepaalde content in de tool voor gespreks-AI, automatisch gegenereerde quizzen, onderwerpen van reacties, de Recap van 2023, zoekoverzichten, videoantwoorden, video-overzichten of onderwerpen in Meer ontdekken hebt gevonden die onwettig is in je land, kun je een klacht indienen.

Voor andere Google-producten vind je hier meer informatie over hoe je content meldt.