Keskustelevaan tekoälytyökaluun, Lisää aiheita ‑hyllyyn, automaattisesti luotuihin tietovisoihin, kommenttiaiheisiin, 2023 Recapiin, hakuyhteenvetoihin, videovastauksiin tai videoyhteenvetoihin liittyvästä oikeudellisesta ongelmasta ilmoittaminen

Jos epäilet löytäneesi keskustelevasta tekoälytyökalusta, automaattisesti luoduista tietovisoista, kommenttiaiheista, Lisää aiheita ‑hyllystä, 2023 Recapista, hakuyhteenvedoista, videovastauksista tai videoyhteenvedoista sisältöä, joka on laitonta maassasi, voit lähettää valituksen.

Lue lisää ilmoituksen tekemisestä sisällöstä muissa Googlen tuotteissa.