Informar d'un problema legal amb l'eina d'IA conversacional, Explora més temes, els qüestionaris generats automàticament, els temes de comentaris, el Recap de 2023, els resums de cerca, les respostes de vídeo o els resums de vídeo

Si creus que has detectat un contingut específic que és il·legal al teu país a l'eina d'IA conversacional, als qüestionaris generats automàticament, als temes de comentaris, a Explora més temes, al Recap de 2023, als resums de cerca, a les respostes de vídeo o als resums de vídeo, pots enviar una reclamació.

En el cas d'altres productes de Google, obtén informació sobre com pots informar de contingut.