Gee ’n regskwessie aan met die gesprek-AI-nutsding, Verken meer onderwerpe, outogegenereerde vasvrae, opmerkingonderwerpe, 2023-Recap, soekoorsigte, videoantwoorde of video-opsommings

As jy meen dat jy ’n spesifieke stuk inhoud in die gespreks-AI-nutsding, outogegenereerde vasvrae, opmerkingonderwerpe, Verken meer onderwerpe, 2023-Recap, soekoorsig, videoantwoorde of video-opsommings gekry het wat onwettig is in jou land, kan jy ’n klag indien.

Vir ander Google-produkte kan jy meer te wete kom oor hoe om inhoud aan te gee.