Teamene våre får mange henvendelser for tiden. Det kan ta lengre tid enn vanlig å få svar på spørsmål via e-post, chat og @TeamYouTube på Twitter.

Tillat annonser i videoene du ser på

Annonsene på YouTube bidrar til å støtte skapere og sørge for at milliarder av mennesker kan bruke strømmetjenesten. Ved å blokkere YouTube-annonser bryter du vilkårene for bruk av YouTube. Hvis du bruker annonseblokkering, ber vi deg om å tillate annonser på YouTube eller registrere deg for YouTube Premium. Hvis du fortsetter å bruke annonseblokkering, kan det hende vi blokkerer avspilling av videoer. For å unngå avbrudd kan du tillate annonser på YouTube eller registrere deg for YouTube Premium.

Merk: Nettleserutvidelser som blokkerer annonser, kan påvirke videoavspillingen.

Slik tillater du annonser på YouTube

Følg veiledningen for utvidelsen for annonseblokkering.

AdBlock

Slik setter du YouTube på godkjenningslisten i AdBlock-utvidelsen:
  1. Klikk på AdBlock øverst til høyre i nettleserutvidelsen. Det kan hende AdBlock dekkes av et lite tall.
  2. Klikk på Don't run on pages on this site (Ikke kjør på sider på dette nettstedet).
  3. I dialogboksen «Don't run AdBlock on» (Ikke kjør AdBlock på) klikker du på Exclude (Ekskluder). AdBlock-ikonet endres til Allowed (Tillatt) .
  4. Last inn YouTube på nytt.

AdBlock Plus

Slik setter du YouTube på godkjenningslisten i Adblock Plus-utvidelsen:
  1. Klikk på AdBlock Plus øverst til høyre i nettleserutvidelsen. Det kan hende AdBlock Plus dekkes av et lite tall.
  2. Klikk på av/på-bryteren Power button icon, slik at den glir til venstre.
  3. For å laste inn YouTube på nytt klikker du på Refresh-knappen.

uBlock Origin

Slik setter du YouTube på godkjenningslisten i uBlock Origin-utvidelsen:
  1. Klikk på uBlock Origin øverst til høyre i nettleserutvidelsen. Det kan hende uBlock Origin dekkes av et lite tall.
  2. Klikk på av/på-bryteren . Ikonet blir grått, noe som betyr at annonser på YouTube ikke lenger er blokkert.
  3. Last inn YouTube på nytt ved å klikke på Refresh Refresh icon.

Øvrig annonseblokkering

Slik setter du YouTube på godkjenningslisten i andre utvidelser for annonseblokkering:
  1. Klikk på ikonet for utvidelsen for annonseblokkering i nettleseren. Du finner det vanligvis øverst til høyre i nettleseren.
    1. Merk at du kan ha installert mer enn én annonseblokkering.
  2. Følg veiledningen for å slå av annonseblokkeringen for YouTube. Du må kanskje velge et menyalternativ eller klikke på en knapp.
  3. Last inn YouTube på nytt ved å følge veiledningen eller klikke på «Last inn på nytt»-knappen i nettleseren.

Slik rapporterer du et problem

Gi oss beskjed hvis du får en melding om å slå av annonseblokkering selv om du ikke bruker det eller har slått det av. For å rapportere problemet, klikk på Rapporter et problem nederst til venstre i meldingen.

Slik administrerer du annonsene som vises på YouTube

Annonsene som spilles av i videoene eller Shorts-videoene du ser på YouTube, er tilpasset interessene dine. Finn ut mer om annonsene i videoene du ser på. Hvis du vil ha en annonsefri YouTube-opplevelse og samtidig støtte skaperne du liker, kan du ta en titt på fordelene ved et YouTube Premium-abonnement.