Mainosten salliminen videoissa

YouTube-mainokset auttavat tukemaan sinulle tärkeitä sisällöntuottajia ja tarjoamaan striimauspalvelun miljardeille ihmisille eri puolilla maailmaa. YouTube-mainosten estäminen on YouTuben käyttöehtojen vastaista. Jos käytät mainosblokkereita, sinua pyydetään sallimaan mainokset YouTubessa tai tilaamaan YouTube Premium. Jos jatkat mainosblokkerien käyttöä, videoiden katselu voidaan estää sinulta. Salli mainokset YouTubessa tai tilaa YouTube Premium, jotta voit jatkaa palvelun käyttöä keskeytyksettä.

Huom. Mainoksia estävät selainlaajennukset voivat vaikuttaa videoiden toistoon.

Mainosten salliminen YouTubessa

Seuraa mainosblokkerilaajennuksen ohjeita.

AdBlock

Näin lisäät YouTuben sallituksi AdBlock-laajennuksessa:
  1. Klikkaa selainikkunan oikeasta yläreunasta AdBlock . AdBlockin päällä voi näkyä pieni numero.
  2. Klikkaa Don't run on pages on this site (Älä käytä tämän sivuston sivuilla).
  3. Klikkaa Don't run AdBlock on (Älä käytä AdBlockia sivustolla) ‐valintaikkunasta Exclude (Jätä huomiotta). AdBlock-kuvakkeen tilaksi muuttuu Allowed (Sallittu) .
  4. Päivitä YouTube-sivu uudelleen.

Adblock Plus

Näin lisäät YouTuben sallituksi Adblock Plus ‑laajennuksessa:
  1. Klikkaa selainikkunan oikeasta yläreunasta Adblock Plus . Adblock Plus ‑kuvakkeen päällä voi näkyä pieni numero.
  2. Klikkaa Power (Virta) Power button icon ‑liukusäädin vasemmalle.
  3. Päivitä YouTube-sivu klikkaamalla päivityspainiketta.

uBlock Origin

Näin lisäät YouTuben sallituksi uBlock Origin ‑laajennuksessa:
  1. Klikkaa selainikkunan oikeasta yläreunasta uBlock origin . uBlock Origin ‑kuvakkeen päällä voi näkyä pieni numero.
  2. Klikkaa Power (Virta) . Kuvake muuttuu harmaaksi sen merkiksi, ettei YouTube-mainoksia enää estetä.
  3. Päivitä YouTube-sivu uudelleen klikkaamalla päivityspainiketta Refresh icon.

Muut mainosblokkerit

Näin lisäät YouTuben sallituiksi muissa mainosblokkerilaajennuksissa:
  1. Klikkaa selaimesta mainosblokkerilaajennuksen kuvaketta. Se on yleensä ikkunan oikeassa yläreunassa.
    1. Huomaa, että asennettuna voi olla useampi kuin yksi mainosblokkeri.
  2. Laita mainosblokkeri pois päältä YouTubessa seuraamalla ohjeita. Sinun on ehkä valittava vaihtoehto valikosta tai klikattava painiketta.
  3. Päivitä YouTube-sivu uudelleen seuraamalla ohjeita tai klikkaamalla selaimen päivityspainiketta.

Ongelmasta ilmoittaminen

Jos ilmoitus mainosblokkerin sulkemisesta näkyy, vaikka sellaista ei ole asennettuna tai se on laitettu pois päältä, ilmoita asiasta meille. Se onnistuu klikkaamalla ilmoituksen vasemmasta alareunasta Ilmoita ongelmasta.

Näin voit vaikuttaa YouTubessa näkyviin mainoksiin

YouTube-videoiden tai Shorts-videoiden katselun aikana näkemäsi mainokset on räätälöity vastaamaan kiinnostuksen kohteitasi. Lue lisää katsomissasi videoissa näkyvistä mainoksista. Jos haluat YouTuben ilman mainoksia mutta silti tukea sisällöntuottajia, tutustu YouTube Premium ‑jäsenyyden etuihin.