Tillad annoncer på de videoer, du ser

Annoncer på YouTube støtter dine yndlingsyoutubere og gør det muligt for milliarder af mennesker i hele verden at bruge streamingtjenesten. Når du blokerer YouTube-annoncer, overtræder du YouTubes servicevilkår. Hvis du bruger annonceblokering, skal du tillade annoncer på YouTube eller tilmelde dig YouTube Premium. Hvis du fortsætter med at bruge annonceblokering, blokerer vi muligvis din videoafspilning. For at undgå afbrydelser skal du tillade annoncer på YouTube eller tilmelde dig YouTube Premium.

Bemærk! Browserudvidelser, der blokerer annoncer, kan påvirke videoafspilningen.

Sådan tillader du annoncer på YouTube

Følg vejledningen til den udvidelse, du bruger til annonceblokering.

AdBlock

Sådan føjer du YouTube til tilladelseslisten i AdBlock-udvidelsen:
  1. Klik på AdBlock øverst til højre i browserudvidelsen. Et lille tal skjuler muligvis AdBlock.
  2. Klik på Don’t run on pages on this site [Kør ikke på sider på dette website].
  3. Klik på Exclude [Ekskluder] i dialogboksen "Don't run AdBlock on" [Kør ikke AdBlock på]. AdBlock-ikonet ændres til Allowed [Tilladt] .
  4. Genindlæs YouTube.

Adblock Plus

Sådan føjer du YouTube til tilladelseslisten i Adblock Plus-udvidelsen:
  1. Klik på Adblock Plus øverst til højre i din browserudvidelse. Et lille tal skjuler muligvis Adblock Plus.
  2. Klik på Power [Tænd/sluk] Power button icon, så den glider til venstre.
  3. Klik på knappen Refresh [Opdater] for at genindlæse YouTube.

uBlock Origin

Sådan føjer du YouTube til tilladelseslisten i uBlock Origin-udvidelsen:
  1. Klik på uBlock Origin øverst til højre i din browserudvidelse. Et lille tal skjuler muligvis uBlock Origin.
  2. Klik på Power [Tænd/sluk] . Ikonet bliver gråt for at indikere, at annoncer på YouTube ikke længere blokeres.
  3. Klik på Refresh [Opdater] Refresh icon for at genindlæse YouTube.

Andre annonceblokeringer

Sådan føjer du YouTube til tilladelseslisten i andre udvidelser til annonceblokering:
  1. Klik på ikonet for din browsers udvidelse til annonceblokering. Det er normalt placeret øverst til højre i din browser.
    1. Bemærk! Du har muligvis installeret mere end én annonceblokering.
  2. Følg vejledningen for at slå annonceblokering fra for YouTube. Du skal muligvis vælge et menupunkt eller klikke på en knap.
  3. Genindlæs YouTube ved at følge vejledningen eller klikke på knappen "Refresh" [Opdater] eller "Reload" [Genindlæs] i din browser.

Sådan rapporterer du et problem

Vi vil gerne høre, hvis du får en meddelelse om at deaktivere din annonceblokering, når du ikke har én, eller hvis den allerede er deaktiveret. Du kan rapportere problemet ved at gå til nederste venstre hjørne af meddelelsen og klikke på Report issue [Rapportér problem].

Sådan administrerer du de annoncer, der vises på YouTube

De annoncer, der afspilles på YouTube-videoer eller Shorts-videoer, er skræddersyet til dine interesser. Få flere oplysninger om annoncer på videoer, du ser. Hvis du vil have et annoncefrit YouTube og stadig vil støtte dine yndlingsyoutubere, så tjek fordelene ved et YouTube Premium-medlemskab.