Permetre anuncis als vídeos que mires

Els anuncis a YouTube ajuden a donar suport als creadors que més t'agraden i permeten que milers de milions de persones de tot el món utilitzin el servei d’estríming. Quan bloqueges els anuncis de YouTube, infringeixes les condicions del servei de YouTube. Si utilitzes bloquejadors d'anuncis, et demanarem que permetis els anuncis a YouTube o que et registris a YouTube Premium. Si continues utilitzant bloquejadors d'anuncis, és possible que bloquegem la reproducció del vídeo. Per evitar la interrupció, permet anuncis a YouTube o registra't a YouTube Premium.

Nota: les extensions del navegador que bloquegen els anuncis poden afectar la reproducció del vídeo.

Com es poden permetre anuncis a YouTube

Segueix les instruccions per a l'extensió del teu bloquejador d'anuncis.

AdBlock

Per afegir YouTube a la llista d'accés permès a l'extensió AdBlock:
  1. A l'extrem superior dret del navegador, fes clic a AdBlock . Pot ser que aparegui un número petit davant d'AdBlock.
  2. Fes clic a Don’t run on pages on this site (No executis en pàgines d'aquest lloc web).
  3. Al quadre de diàleg "Don't run AdBlock on" (No executis AdBlock a), fes clic a Exclude (Exclou). La icona d'AdBlock canviarà per indicar que el lloc web està permès .
  4. Torna a carregar YouTube.

Adblock Plus

Per afegir YouTube a la llista d'accés permès a l'extensió Adblock Plus:
  1. A l'extrem superior dret del navegador, fes clic a Adblock Plus . Pot ser que aparegui un número petit davant d'Adblock Plus.
  2. Fes clic a Power (Activa/Desactiva) Power button icon perquè llisqui cap a l'esquerra.
  3. Per tornar a carregar YouTube, fes clic al botó Actualitza.

uBlock Origin

Per afegir YouTube a la llista d'accés permès a l'extensió uBlock Origin:
  1. A l'extrem superior dret del navegador, fes clic a uBlock Origin . Pot ser que aparegui un número petit davant de uBlock Origin.
  2. Fes clic a Power (Activa/Desactiva) . La icona es tornarà de color gris per indicar que els anuncis a YouTube ja no estan bloquejats.
  3. Per tornar a carregar YouTube, fes clic a Actualitza Refresh icon.

Altres bloquejadors d'anuncis

Per incloure YouTube a la llista d'accés permès en altres extensions de bloquejadors d'anuncis:
  1. Fes clic a la icona de l'extensió de bloquejador d'anuncis del teu navegador. Normalment, es troba a l'extrem superior dret del navegador.
    1. Tingues en compte que és possible que tinguis més d'un bloquejador d'anuncis instal·lat.
  2. Segueix les instruccions per desactivar el bloquejador d'anuncis a YouTube. És possible que hagis de seleccionar una opció del menú o fer clic en un botó.
  3. Per tornar a carregar YouTube, segueix les instruccions o fes clic al botó "Actualitza" o "Torna a carregar" del navegador.

Com es pot informar d'un problema

Si apareix un missatge perquè desactivis el bloquejador d'anuncis quan no en tens cap o ja està desactivat, fes-nos-ho saber. Per informar del problema, fes clic a Informa d'un problema, a l'extrem inferior esquerre del missatge.

Com es poden gestionar els anuncis que es mostren a YouTube

Els anuncis que es reprodueixen als vídeos de YouTube o als curts que mires s'ajusten als teus interessos. Obtén més informació sobre els anuncis als vídeos que mires. Si vols gaudir d'una experiència de YouTube sense anuncis i continuar donant suport als teus creadors preferits, consulta els avantatges de la subscripció a YouTube Premium.